Skabe positive tanker

Tænker du positivt i hverdagen, eller går du med negative tanker? Hvis ikke du løber rundt med positive tanker, så kan du garanteret se og føle at en masse af dem, som omgiver dig har positive tanker. Ofte irriterer det dig, og du kan måske ikke forstå, hvordan de kan gøre dette.

En hverdag uden positive tanker

Det kan være et stort problem, at man ikke har positive tanker i hverdagen, da mange job afhænger af dette, eller som minimum gør det fordelagtigt at tænke positive og grundlæggende have positive tanker det meste af tiden. Man bliver også vurderet meget på ens kropssprog i sociale sammenhænge, og det er derfor vigtigt at sende de rigtige signaler, når man går igennem byen.

Hvis man ikke har positive tanker, vil det ofte være tydeligt, både på kopssprog, ordvalg, stemmeføring og udstråling. Med andre ord – tænk positivt.

Tænk positivt, og du vil automatisk få positive tanker fremover

  1. Mange job afhænger af positive tanker, og det er derfor vigtigt, at man tænker positivt. Det kan selvfølgelig være svært, hvis man ikke føler, at der nogen grund til det, men det kan gøre en stor forskel. Hvis du en gang i mellem stopper op i et halv minut og prøver at fylde hovedet med alle de positive tanker, du kan, så vil du nogle gange opleve, at du smiler bagefter, og er blevet en smule mere glad. Sæt dig ned, og tænk positivt i et par minutter, og tit vil det fortsætte efterfølgende.
  2. Smil til verden og verden smiler igen. Ordsproget er kendt og af god grund – det virker. En simpel måde at tolke det på er – tænk positivt. Det lyder sikkert alt for simpelt, men hvis man kan ignorere disse ting, kan det være vejen til en gladere hverdag med positive tanker. Tænk positivt og smil til verden. Smiler du til andre, vil de oftest smile tilbage, og de positive tanker vil sprede sig.
  3. Smil til din telefon. Det lyder plat og dumt, men det virker faktisk. Tænk positivt samtidigt, og du er på rette vej. Smiler du, når du snakker i telefon, er det ikke sikkert, at du selv opdager, at du lyder gladere, men det er tydeligt for modparten at høre i samtalen.
  4. Tænk positivt og andre gør det samme. Smil smitter, og det gør positive tanker også. Tænker du positivt, vil du automatisk blive gladere, og alle andre vil gøre det samme. Det starter en god cirkel fremfor en ond cirkel.
  5. Giv dig tid til at slippe af med de negative tanker. Tænk positivt så ofte du kan, men hvis du fra tid til anden sætter lidt tid af til slippe af med de negative tanker, kan det gøre, at du får mere positive tanker end ellers. Tænk positivt, og giv dig selv pauser til at slippe af med de negative tanker. Gå et sted hen for dig selv, eller løb en tur. Gør det, der gør det nemmest at slippe af med de negative tanker, hvorefter du kan komme tilbage og være positiv.
  6. Tænk positivt omkring tingene – også de negative. Tænk positivt så tit du kan, og hvis muligt, så drej en negativ situation til noget godt.

Tænk positivt og slip for de negative dage uden positive tanker

Hvis du tager ovenstående råd til dig, og arbejder med dig selv og dine, i nogle tilfælde helt manglende, positive tanker, så er du på rette vej. Der er ingen grund til at starte en ond cirkel, men der til gengæld mulighed for at opbygge en positiv cirkel med positive tanker. Tænk positivt i hverdagen, og du er godt på vej mod et liv med positive tanker og følelser. Ovenstående kan samles til en kort sætning – tænk positivt.