Parterapi i Hillerød

Oplever I, at jeres parforholdsproblemer er ved at tage overhånd og fylder alt for meget i hverdagen, så kan parsamtaler og parterapi være en hjælp til jer. Parsamtaler er for jer, der ønsker at skabe forandring og finde muligheder for at leve sammen på en måde, der fremmer jeres kærlighed og gnist til hinanden. I ønsker at finde ud af, hvordan samspillet mellem jer kan ændres, så I genfinder glæden i jeres forhold.

Med parterapi hos mig i Hillerød støtter jeg jer i at få en dialog, hvor I kommer ind til kernen af jeres samlivsproblemer og får øje på, hvordan I sammen kan skabe forandringer, så I igen får et godt og berigende parforhold.

Når I begge er villige til at arbejde på jeres parforhold, er det sjældent for sent at genfinde varmen og nærværet. Jeg tilbyder parterapi i Hillerød, hvor jeg med de rette værktøjer vil hjælpe jer med at løse jeres udfordringer, så I igen kan finde glæden i jeres parforhold.

Styrk dit parforhold med parterapi

Når I har besluttet jer for at gå i parterapi, har i samtidig valgt at se i øjnene, at der er noget, I har brug for hjælp til. Det er først og fremmest et godt skridt på vejen. Parterapi kan være en effektiv hjælp, når begge parter er indstillet på at få talt om de ting, som er svært.

I parterapi hos mig kan jeg hjælpe til med at skabe et trygt rum mellem jer, så I kan få talt om de frustrationer, I har i forhold til hinanden og få sat ord på de forventninger og ønsker, I hver især har til jeres forhold. Det vigtigste er nemlig at blive mødt og hørt – også når det er svært. Vi kan derfor i samarbejde få ændret på de mønstre, I måske sidder fast i, så I kan finde en ny og mere givende måde at leve sammen på.

Se også  Familieterapi

Par der kommer i terapi hos mig, ønsker blandt andet hjælp til:

 • At få skabt eller genskabt kontakten til hinanden
 • At komme ud af en krise
 • At blive bedre til at snakke sammen
 • At få øje på hvad man har og kan sammen udover at få hverdagen, familielivet og de praktiske ting til at gå op
 • At få hjælp til at genfinde intimiteten i parforholdet
 • At finde glæde og mening i forholdet
 • At finde frem til hvad der skaber vanskeligheder og gentagne konflikter
 • At blive bedre til at lytte til hinanden

Forholdets udfordringer

Parforhold kan være berigende og indimellem også udfordrende. Ingen parforhold undgår at støde på bump på vejen, og nogle gange kan der være brug for hjælp til at komme over både de større og de mindre bump.

Når par søger hjælp udefra, kan det være af forskellige grunde. For nogle kan det være en mulighed for at sikre et velfungerende forhold. For andre er parterapi nødvendigt, fordi man oplever sig låst fast i mønstre og gentagne konflikter. Det kan opleves som om, at kommunikationen ikke fungerer og endda forværrer problemerne. Mange oplever, at de mister nærheden til deres partner, har svært ved at genkende sig selv i forholdet og måske har svært ved at finde de kærlige tanker og mærke sine følelser for sin partner. Det er ikke unormalt, at udfordringerne kan føles så store, at man kan være i tvivl, om parforholdet overhovedet kan reddes.

Professionel parterapi

Parterapi kan hjælpe ved, at man mødes med en udenforstående, der hjælper til, at dialogen bliver anderledes end derhjemme i vante omgivelser. Gennem parsamtaler kan man få mulighed for at opdage nye sider af sig selv og sin partner. Man kan få øje på fastlåste og selvforstærkende mønstre og finde måder at bryde dem, så der kan opstå en bedre kommunikation med omsorg, kærlighed og anerkendelse af sig selv og sin partner.

Se også  Bestil tid

Typiske temaer i parterapi:

 • Jalousi
 • Kommunikation
 • Nærhed
 • Sexliv
 • Utroskab
 • Samarbejde omkring familieliv
 • Tvivl på forholdet

Parterapi i Hillerød

Et kendetegn ved et parforhold, som har behov for parsamtaler, er ofte, at forholdet bruger meget af energi og overskuddet i individuelle partneres liv. Parterapi kan hjælpe dig med at komme tættere på din partner, forstå hinandens standpunkter og forventninger og finde et sted, hvor I kan finde hinanden igen.

I min klinik tilbyder jeg parterapi til alle par, som føler, at de har brug for professionel hjælp til deres parforhold. Man behøver ikke være ved at blive skilt for at få gavn af parterapi. Parterapi Hillerød er til alle par, som føler et behov for at udvikle deres parforhold positivt.

Har I behov for parterapi i Nordsjælland, har spørgsmål til mine behandlingsmetoder eller lignende, er I altid velkommen til at ringe til mig på 20 14 70 71 eller sende en mail til mc@psykolog-mortencarlsen.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt!